2010. április 1., csütörtök

Sailor Moon Bon-k-do szett

Nem hittem volna, hogy valaha sikerül rátennem a kezem ma már alig beszerezhető figurákra. És ami a legmegdöbbentőbb, magyar aukciós oldalon, a Vaterán sikerült rábukkannom. Először féltem, hogy hamisítványt kapok, mert túl olcsónak tűnt. Szerencsére nagyot tévedtem, mert egytől-egyig eredeti figurák kerültek hozzám. Sajnos Chibimoon nem volt a szett része, de remélem egyszer ő is meglesz.
Teljesen meglepődtem, amikor kibontottam a dobozokat, mert a figurák nagyon jó állapotban vannak. Az előző tulajdonos vigyázott, hogy ne legyen semmi bajuk. Ugyan a kidolgozásuk nem annyira tökéletes, mint a többi Sailor Moon figuráimnak, de máris nagyon szeretem őket. Talán azért, mert elég nagy szerencse kellett a beszerzésükhöz.
Egyébként nagyon-nagyon jó áron jutottam a figurákhoz.

6 megjegyzés:

  1. Itt is gratula a figukhoz! Ezek már igazi értékek ma.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is megvannak, eredetiek, és még gyerekkoromban gyűjtöttem össze őket, megvan Chibi Moon is. :)

    VálaszTörlés
  3. sziasztok! mennyi az értékük? nekem megvan az egész szett és régóta szeretném eladni, de nem találok hiteles információt ezt illetően :( köszönöm szépen!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem pár éve 11.000 Ft-ért sikerült eladnom az 5 db-os szettet. Persze ez függ attól is, megvannak-e a dobozok, vagy csak a figurák.

      Törlés
  4. Szia én érdeklődnék a figurák iránt ha eladóak még!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Ezek nem az én eladó figuráim. Yun elérhetőségét, aki árulja a figurákat, pedig sajnos nem tudom.

      Törlés