2013. január 23., szerda

Still alive...

Jaja, bizony még élek és virulok! Habár ez a vizsgaidőszak végéig még változhat. X'D

Utoljára augusztusban írtam, ami nem kis kihagyás volt a részemről. Azt nem ígérem, hogy visszatérek és rendszeres írásba fogok megint, de néha-néha azért megejtek majd pár bejegyzést. Tulajdonképpen amiért ideiglenesen hiatus-ra tettem magam, néhány animés blogra betámadó troll volt. Őszintén szólva, nekem nem volt kedvem mások hülyeségét olvasni arról, hogy milyen beteg vagy őrült vagyok. Ezt megelőzendően inkább hagytam az egészet, nehogy ide is eltaláljanak.

Ezen kívül visszatértem a régebbi FRPG-s oldalra, ahol játszottam és ott ki tudom élni magam írás terén. Gonosz dolog tudom, de nincs kedvem már annyit foglalkozni a bloggal. A Conos beszámolókon már azt vettem észre, hogy egy ideje egy kaptafára íródnak, csak az éppen aktuális történéseket jegyzem le másképp. Képeket amúgy sem tudok készíteni, tehát még azt sem mondom, hogy ezentúl majd fotóblog lesz a Conokról.

A figura gyűjteményem egy része állandó frissítésen esik át, vagyis a régi, kevésbé kedvencek helyére újak lépnek. Így tehát már van pár olyan bejegyzés, ami értelmét vesztette, de azért nem fogom letörölni. Van egy része a gyűjteménynek, ami állandó, szóval lehet azokról a figurákról fogok majd bejegyzést készíteni.

Kis stílusváltáson fog átesni a blog, mert már elég régóta van fent ez a Madokás dizájn.

Végezetül pedig egy Valkyria Chronicles AMV, mert volt szerencsém kipróbálni a PS3-as játékot és azóta még jobban tetszik. ^^

1 megjegyzés:

  1. Nekem nagyon tetszik az új design :)

    A régi bejegyzéseket szerintem ne töröld le, függetlenül attól hogy már nincs meg a figura. Másnak attól még jó tájékozódási szempont lehet egy ilyen bemutató, mielőtt ő is megvenné az adott figurát.

    A trollokkal pedig ne foglalkozz (a Blogspotnál nem tudom, de a Wordpressnél meg tudom válogatni, melyik hozzászólás jelenhet meg). Én itthon is rendszeresen megkapom a fejmosást, és ha még itteniek véleményére is magasról teszek, majd pont a hozzá nem értő ismeretlenekével fogok foglalkozni ;)

    VálaszTörlés