2013. május 10., péntek

Macross Frontier - Sheryl Nome nendoroid előrendelés

Mától előrendelhető a Macross Frontier Galaktikus dívája, Sheryl Nome. A GSC kissé későn kapott észbe, hogy ebből az animéből is ki kéne adni néhány szereplőt.

Adatok:
Név: Sheryl Nome
Eredet: Macross Frontier
Kiadó: Good Smile Company
Méret: 10 cm (hagyományos nendoroid méret)
Megjelenés: 2013. szeptember
Kiadási ár: 3.333 yen


A Macross Frontier régi nagy kedvencem, de Sheryl-ből még csak egy trading figurám van. Valahogy egyik figura sem győzött meg, vagy a ruha miatt (Sheryl elég extrémen öltözködik), vagy pedig nem tudták olyan szépen megcsinálni az arcát, mint az animében. Amikor megláttam a nendoroid festetlen prototípusát, eléggé kétkedve álltam hozzá a végeredményhez. A GSC viszont jól vette a kihívást, szerintem szépen visszaadja Sheryl kinézetét. Mindhárom arca tetszik, különösen a mérgesen éneklő, igazán karakter hű lett A színpad eléggé egyszerű kiegészítő, de így hirtelen nem is tudom, mit lehetne hozzá adni. Ráadásul még így is alap árat kapott, nem pedig a drágábbat, amire tippeltem. Előrendelni mégse fogom, mert szeptemberre már ott van Maou nendo és egyelőre nem szívesen vállalnám túl magam. A másik ok, pedig Ranka, aki még nincs készen. Szeretném megvárni, hogy Ő hogyan sikerül, akkor fogok végleges döntést hozni.

Képek a figuráról:






Ranka is készülőben van.

1 megjegyzés:

  1. Az extrákat keveslem, a színpadot pedig feleslegesnek tartom mint külön kiegészítő. Lehetett volna az az alap az átlátszó négyzet helyett, úgy lenne értelme. És akkor adhattak volna mellé egy mini Valkyriet, amire ráállhat/ülhet.

    Ettől függetlenül szép nendo, de tényleg nagyon elkéstek vele. A MacrossF már rég lejárt lemez, a filmekkel együtt. Belőlem is rég kiveszett a sorozat iránti rajongás, így ez a Sheryl sem tud már lázba hozni :(

    VálaszTörlés