2013. november 21., csütörtök

Bishoujo Senshi Sailor Moon R - Sailor Moon PVC figura előrendelés

A Sailor Moon 20. évfordulójának alkalmából bejelentettek egy új animét (amit azóta már párszor elcsúsztattak), vagyis nem volt kérdés, hogy a figura gyártók ismét belelendülnek a karakterek gyártásába. A Bandai kezdte a mozgatható figma-szerű sorozatával, de úgy látszik, a PVC figura gyűjtőknek is kedvezni fognak. Elsőként a Bandai és Volks fogott össze, hogy megcsinálják Sailor Moon-ról a legújabb nagyobb figurát.


Adatok:
Név: Sailor Moon
Eredet: Bishoujo Senshi Sailor Moon R
Gyártó: Bandai és Volks
Méret: 1/8 (19 cm)
Megjelenés: 2014. március
Ár: 8.800 yen


Bármennyire is rajongtam gyerekkoromban ezért az animéért, ezt a figurát nem fogom megvenni. (Főleg, mivel van róla egy általam festett resin figurám, amire nagyon büszke vagyok.) Szegény Sailor Moon arca és jobb keze elég érdekesen néz ki, nekem nem igazán tetszik. Az ára sem éppen pénztárcabarát, jóval olcsóbban is ki lehetett volna hozni, ha a Bandai egyedül adja is, nem közösködik a Volks-szal. Ha valamilyen csoda folytán nem csak a főszereplő 5 lányt adják ki, hanem a többieket is, akkor senki nem fogja ezt pénzzel győzni. Viszont egy szép Mercury figurának lehet nem tudok majd ellenállni.

Képek a figuráról:





1 megjegyzés:

  1. Nem vagyok egy nagy figura gyűjtő, de egy Venus figurám, a mai napig megvan. =D Szerintem még te is emlékszel rá, anno lehetett nálunk kapni, francia gyártmány volt, amiben volt egy kártya, és egy cukor is.

    VálaszTörlés