2013. december 27., péntek

A karácsonyi beszerzéseim

Gondoltam, ha már sikerült egy nagyobb zsákmányra lecsapnom a karácsony miatt, akkor írok is róla. Havonta nem szoktam bemutatni a beszerzéseimet, mivel mostanság csak 1-2 figurát hozok haza, egyéb cuccokat pedig nem vásárolok.
Íme az ajándékaim/beszerzéseim:

Figura:
Steins;Gate: Makise Kurisu (White Coat ver.)
Kurisu-ról már elég sokféle figura megtetszett, a pálmát mégis ez viszi. Bár a pulcsi+csizma kombináció is bejön, ezzel a laborköpennyel szerintem nagyon jól néz ki. A GSC normál kiadása annyira nem nyerte el a tetszésemet, az idióta lépcső talapzat pedig rátett egy lapáttal. Egyből megörültem, amikor megláttam, hogy exkluzívként megjelentetnek egy ilyen verziójú Kurisu-t. Sajnos kicsit drágább volt, mint a normál figurák, de nem bánom, hogy megvettem.

Kulcstartó/telefondísz:
Bishoujo Senshi Sailor Moon Super S: Super Sailor Mercury
Ez egy igazi ritkaság, 1993-ban kiadott Sailor Mercury kulcstartó. A minőségén látszik a kor, a közelében sincs azoknak a kulcstartóknak, amiket ma kiadnak, de ennek inkább eszmei értéke van. Bevallom, kiskoromban én is nagy Sailor Moon rajongó voltam, különösen Mercury-t szerettem. Képes voltam korán felkelni, hogy megnézzem a részeket, amikor már szombaton, a Kölyök Klub műsorán futott a sorozat. A barátaim leptek meg vele, ezúton is köszönöm ezt a nagyszerű ajándékot.

Bishoujo Senshi Sailor Moon: Luna
Ezt a kis cukiságot még Mercury mellé kaptam. Szeretem a cicákat és a Sailor Moon-t, szóval ez egy jó kombináció. Nem hiszem, hogy fogom használni, mert út közben zenét szoktam hallgatni a telefonon és félnék, hogy elveszíteném.

Manga:
Shingeki no Kyojin vol. 9.
Pont kapóra jött a 9. kötet, mivel december elején már megérkezett, úgyhogy elő karácsonyi ajándéknak megfelelt. Még mindig nagyon szeretem ezt a mangát, és igyekszem nem a hype vonattal utazni, amikor szóba kerül. Tudom, a csapból is ez folyik, de valószínűleg akkor is kedvelném, ha kevésbé lenne ismert. Azóta is hálás vagyok, hogy anime készült belőle. (Bár az már egy másik téma.)

Mahou Shoujo Kazumi Magica vol. 1-3.


Jakker-től kaptam ajándékba az első 3 kötetet, mert tudja, hogy szeretem a Madokát. Magamnak nem hiszem, hogy megvettem volna, viszont érdekel ez a történet is, kíváncsi vagyok még mit tudtak kavarni a szálakon. Azt hittem ez is csak 3 kötetes, csakhogy tévedtem, mivel van még folytatása, egészen pontosan 2 kötet. Lehet, hogy nem várom meg, amíg a másik kettő is meglesz, inkább elolvasom neten a folytatást.

Ennyi lett volna a kis beszámolóm.

6 megjegyzés:

  1. Gratulálok a cuccokhoz!^^
    A Shingeki mangát már nekem is jó lenne gyarapítani, eddig az első 3 kötet van meg.
    Kurisu pedig nagyon szép lett, nekem is jobban tetszik ez, mint az első kiadás.
    A Puella Magi Kazumi Magica sokban hasonlít a Madokához? Kíváncsi lettem.^^"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^^ A Shingeki nekem elő van rendelve AL-nél, úgyhogy a 12. kötetig automatikusan érkezni fognak az új kiadások.
      A Kazumi Magica mangát még nem olvastam, de ugyan abban a világban játszódik, így gondolom a szabályok is érvényesek erre a világra. Első ránézésre kicsit naturálisabbnak tűnik, mint a Madoka, bővebbet pedig majd csak az elolvasása után tudok mondani.

      Törlés
  2. Grat a nagy zsákmányhoz :D
    Számomra továbbra is pulcsis Kurisu a legjobb és legszebb, mivel Kurisu elképzelhetetlen a pulcsija nélkül, de ezt a kiadást is elfogadnám, hiszen mégiscsak ugyanaz a karakter :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! ^^ A pulcsijában tényleg jól néz ki, de a laborköpeny valahogy más kisugárzást ad neki. A figmából azért rendeltem meg a pulcsis verziót, hogy abból is legyen egy. Okabe figma mellé szerintem ő is jól fog illeni, a laborköpenyesből meg amúgy sem akartam duplázni.

      Törlés
  3. Majd csinálsz képet az összes Snk mangádról? *.* Kíváncsi vagyok, hogy néznek ki együtt ^_^
    Teljesen fanatikus vagyok, padtársam már unja, hogy másról nem is tudok beszélni...
    A 10. kötet érkezését várom már, és a 11.-et is előrendeltem, igaz nem az AL-nél. Most gyűjteni fogok, hogy az összeset meg tudjam venni *w*

    VálaszTörlés
  4. Persze, majd csinálok, amint megérkezik a 10-es kötet, annak sem kell már sok.
    Szerencsére nekem van pár fórumos ismerősöm, akikkel jól el tudok beszélgetni a mangáról. Ezen kívül ki is tudom írni magamból az aktuális fejezetről alkotott véleményemet, mert elég sok fórumon még mindig aktívak a témák.

    VálaszTörlés