2014. március 20., csütörtök

Sora no Otoshimono - Ikaros PVC figura előrendelés

Jó pár évet kellett várni, amíg a Kotobukiya végül elkészítette Ikaros 1/6-os verzióját, aki passzol Nymph-hez. Sajnos a drágulás elérte ezt a figurát is, majdnem kétszer annyiba kerül, mint a másik angyal, pedig annyival nincs rajta több munka.

Adatok:
Név: Ikaros
Eredet: Sora no Otoshimono
Gyártó: Kotobukiya
Méret: 1/6 (15 cm)
Megjelenés: 2014. augusztus
Ár: 12.000 yen

Régebben kedveltem az animét, mert egy háremhez képest jó kis akciójelenetek voltak benne, emellett mintha érdekesebb történettel rendelkezett volna, mint a többi hasonszőrű sorozat. Nekem egyértelműen Ikaros volt a kedvencem, a szerethető angyal, akinek gondjai vannak az érzelmei kifejezésével. A szárnyai miatt igazán mutatós figura lehetett volna belőle, de sajnos a Kotobukiya csak a kicsi verziókat rakta rá. A teljes szárnyak még valamennyire magyarázták volna az árát, így viszont értetlenül állok egy 15 centis figura 12.000 yenes ára előtt. Tudom, 1/6-os, de mivel ül, ez nem igazán érvényesül és még a ruhája sem olyan bonyolult.

Képek a figuráról:












1 megjegyzés:

  1. Még mielőtt előrendelhetővé vált volna a figura gondolkoztam rajta, hogy meg vegyem e (gondoltam jól mutatott volna Nymph mellett Ikaros) azonban az ára elvette a kedvemet attól h megvegyem.
    Nem tudom mit gondolt a kotobukiya, amikor ilyen magas árat adott a figurára mert tény, hogy ez a legszebb pvc figura, amit Ikaros-ról eddig kiadtak 12.000 yen-es ár az nagyon sok érte - tekintve hogy a figuránál a póz se valami kiemelkedő.

    VálaszTörlés