2014. március 20., csütörtök

Kill la Kill - Matoi Ryuuko nendoroid előrendelés

Úgy látszik a GSC igyekszik meglovagolni az anime sikerét, hiszen máris előrendelhetővé tették a téli WonFes-en bemutatott Ryuuko nendoroidot. Nagyon aranyos lett ebben a formában, azt kell mondjam jól áll neki ez tömzsi forma.

Adatok:
Név: Matoi Ryuuko
Eredet: Kill la Kill
Gyártó: Good Smile Company
Méret: 10 cm
Megjelenés: 2014. augusztus
Ár: 3.611 yen

Ha jobban kedvelném a karaktert és nem akarnám a Holdig felrúgni, akkor beruháznék rá. Sokkal jobban tetszik ebben a formában, mint az átváltozottban, az már túl fura és sokat mutató. Az átlátszó piros hajtincs ötletes, feldobja az egyszínű fekete haját. Az jó ötlet volt, hogy Senketsu is kapott cserélhető szemet, mert így még több lehetőség van a variálásra. Egyesek szerint többet is ki lehetett volna hozni belőle, de az akciójelenetek alatt majdnem mindig át van változva, ezért nem tudom mit vártak. Senketsu ezen formája inkább a lazulósabb részekben kap nagyobb hangsúlyt. Aki a GSC shopban rendeli elő, az olló összezsugorított verzióját is kapja hozzá. Nem sok értelmét látom plusz költséget fizetni egy miniatűr piros valamiért.

Képek a figuráról:





1 megjegyzés:

  1. Nagyon megtetszett amikor megláttam ezt a nendoroidot, miatta kezdtem el nézni a sorozatot tegnap. Ha az anime végén is olyan szimpatikus lesz Ryuuko mint most, akkor lehet előrendelem.^^

    VálaszTörlés